fbpx

Coinbase – Pitanja i odgovori | Osvoji Besplatno ANKR 3$ vrednosti

Ankr je 2017. godine osnovao izvršni direktor Čendler Song, koji je imao ideju da stvori lako dostupnu platformu za razvoj Web3, inače poznatu kao decentralizovani internet. Ankr je unakrsna infrastruktura zasnovana na blokčejnu sa DeFi platformom koja omogućava staking i razvoj dApp-a. U njemu se nalaze različiti protokoli koji se odnose na razvoj dApps i DeFi sektora.

Ankr je dizajniran i razvijen na osnovu vizije novog interneta koji se zasniva na tehnologiji distribuirane knjige, sa aplikacijama, protokolima i sistemima koji su decentralizovani, privatniji i bezbedniji za korisnike. Glavna ideja je da se ukloni potreba za centralnim vlastima i posrednicima, dajući vlasništvo i kontrolu nad podacima i aplikacijama korisnicima i učesnicima mreže.

Nakon objavljivanja glavne mreže Ankr 2019. godine, tim za razvojne programere koji stoji iza ANKR projekta pokrenuo je protokol za ulaganje, nazvan Stkr. Stkr omogućava korisnicima da ulože Ethereum (ETH) u zamenu za aETH, što predstavlja buduću dobit na deponovanom bilansu uloga. Tako se učesnici mreže nagrađuju za ulog preko Stkr protokola. Korisnici takođe mogu da primenjuju razvojne čvorove (nodes) i prave dApps na mreži, ili da primene čvorove za ulaganje i uživaju u pogodnostima da postanu akteri na ANKR Web3 platformi.

Menjačnica: Coinbase

Vrednost kviza: 3$ ANKR token

Vreme isplate: Odmah nakon završetka kviza

Uslovi:

  1. Registrujte se na  Coinbase menjačnicu  (kliknite ovde)
  2. Uradite verifikaciju naloga
  • Kako da osvojim besplatno ANKR kriptovalutu u vrednosti 3$:

Nakon što ste se registrovali i izvršili uspešno verifikaciju vašeg naloga, kliknite na: https://www.coinbase.com/earn/ankr/lesson/1

i pridružite se listi čekanja (waiting list)

Nakon što administracija Coinbase menjačnice izvrši proveru i potvrdu vašeg naloga, moći ćete da odgovorite na pitanja i osvojite besplatno ANKR token u vrednosti 3$

Obaveštenje: Potrebno je određeno vreme da vam se otvori opcija za kviz

Odgovori:

1 – What does the Ankr platform NOT provide?

Integration with traditional banks.

2 – What CAN’T you do with the ANKR token?

Send wire transfers

3 – What can Ankr users look forward to in the future?

Earning rewards with advanced DeFi strategies

Leave a comment