fbpx

Coinbase – Pitanja i odgovori | Osvoji Besplatno Ethernity Chain – ERN 3$ vrednosti

ŠTA JE ETHERNITY CHAIN (ERN)?

Ethernity Chain je platforma zasnovana na blokčejnu koja omogućava korisnicima da iskoriste rastuću popularnost nezamenljivih tokena (NFT). Programeri ga pozicioniraju kao projekat ukrštanja decentralizovanih finansija (DeFi) sa sertifikovanim NFT-ovima. U ekosistemu Ethernity Chain, svi NFT-ovi se mogu kupiti i prodati na mreži.

Ethernity Chain je finansiran na platformi Polkastarter, gde je 8. marta 2021. održana njegova velika prodaja. Projekat pokušava da stvori povoljne uslove za sve aktivne članove zajednice da povećaju vrednost svog ERN tokena.

Pre pokretanja ERN-a, Ethernity je prošao niz strateških investicija koje su podržali Black Edge Capital, Morningstar Ventures, Spark Digital Capital, Woodstock and Genesis Block Ventures.

KO SU OSNIVAČI ETHERNITY CHAIN-A?

Nick Rose Ntertsas je izvršni direktor i osnivač Ethernity. On takođe drži poziciju glavnog digitalnog službenika u Global Wildlife Conservation. Pre toga, osnovao je nekoliko ugostiteljskih projekata u Grčkoj i kriptovalutni fond 10X Capital.

ŠTA ČINI ETHERNITY CHAIN (ERN) JEDINSTVENIM?

Kroz partnerstvo sa vodećim ličnostima u blokčejn, muzičkoj i industriji zabave, Ethernity sledi svoj cilj popularizacije digitalne umetnosti zasnovane na NFT-u i podrške dobrotvornim akcijama.

Ethernity Chain omogućava slavnim ličnostima da reklamiraju umetnička dela ili razne fan sli;ice  prilagođene njima dok prikupljaju novac u dobrotvorne svrhe. Ethernity Chain nudi lak način da umetnici, brendovi i uticajni ljudi prodaju NFT-ove na platformi.

Menjačnica: Coinbase

Vrednost kviza: 3$ ERN token

Vreme isplate: Odmah nakon završetka kviza

Uslovi:

  1. Registrujte se na  Coinbase menjačnicu  (kliknite ovde)
  2. Uradite verifikaciju naloga
  • Kako da osvojim besplatno ERN kriptovalutu u vrednosti 3$:

Nakon što ste se registrovali i izvršili uspešno verifikaciju vašeg naloga, kliknite na: https://www.coinbase.com/earn/ethernity-chain/lesson/1

i pridružite se listi čekanja (waiting list)

Nakon što administracija Coinbase menjačnice izvrši proveru i potvrdu vašeg naloga, moći ćete da odgovorite na pitanja i osvojite besplatno Ethernity Chain token u vrednosti 3$

Obaveštenje: Potrebno je određeno vreme da vam se otvori opcija za kviz

Odgovori:

1 – 1. What is Ethernity?

An authenticated NFT marketplace

2 – 2. Which of the following is NOT a benefit of the ERN token?

Rocks Staking

3 – 3. What does Ethernity’s roadmap include?

All of the listed

Leave a comment