fbpx

Coinbase – Pitanja i odgovori | Osvoji Besplatno Fetch.ai (FET) $3 vrednosti

Kreiran 2017. i pokrenut preko IEO-a na Binance-u u martu 2019., Fetch.AI je laboratorija za veštačku inteligenciju (AI) koja gradi otvorenu, bez dozvole, decentralizovanu mrežu mašinskog učenja sa kripto ekonomijom. Fetch.ai demokratizuje pristup AI tehnologiji pomoću mreže bez dozvole na kojoj svako može da se poveže i pristupi bezbednim skupovima podataka koristeći autonomnu veštačku inteligenciju za izvršavanje zadataka koji koriste njegovu globalnu mrežu podataka. Fetch.AI model je ukorenjen u slučajevima korišćenja kao što su optimizacija usluga trgovine DeFi, transportne mreže (parking, mikromobilnost), pametne energetske mreže, putovanja — u suštini svaki složeni digitalni sistem koji se oslanja na skupove podataka velikih razmera.

KO SU OSNIVAČI FETCH.AI?

Fetch.ai su osnovali Tobi Simpson, Humaiun Sheikh i Thomas Hain.

Humaiun Sheikh je trenutni izvršni direktor Fetch.ai-a. Takođe je izvršni direktor i osnivač Mettalek-a i osnivač uVue i itzMe.

Tobi Simpson je bivši izvršni direktor Fetch.ai-a, sada član Savetodavnog odbora. Takođe je bio CTO u Ososim Limited, kao i šef dizajna softvera u DeepMind-u.

Thomas Hain je bivši glavni naučni službenik Fetch.ai-a. Pre toga je bio suosnivač i direktor kompanije Koemei.

Šta Fetch.ai čini jedinstvenim?

Fetch.ai token usluge FET je dizajniran da pronađe, kreira, implementira i obuči autonomne ekonomske agente i važan je deo pametnih ugovora i propovedi na platformi.

Koristeći FET, korisnici mogu da grade i postavljaju sopstvene agente na mreži. Plaćanjem FET tokena, programeri mogu pristupiti uslužnim programima zasnovanim na mašinskom učenju za obuku autonomnih agenata i implementaciju kolektivne inteligencije na mreži.

Čvorovi za validaciju su takođe omogućeni postavljanjem FET tokena, što olakšava validaciju mreže i kao rezultat toga reputaciju.

Tehnološki skup Fetch.ai ima četiri različita elementa:

The Digital Twin Framework – Obezbeđuje modularne komponente za višekratnu upotrebu koje pomažu u izgradnji sistema sa više agenata.

The Open Economic Framework – pruža agentima funkcije pretraživanja i otkrivanja.

The Digital Twin Metropolis – kolekcija pametnih ugovora koji se pokreću na virtuelnoj WebAssembly (WASM) za održavanje nepromenljivih zapisa o sporazumima između agenata.

The Fetch.ai Blockchain – kombinuje višestranačku kriptografiju i teoriju igara kako bi obezbedio siguran konsenzus otporan na cenzuru, kao i brzu lančanu sinhronizaciju za podršku aplikacijama agenata.

Kada je reč o osnovnim komponentama platforme, postoji učenik gde je svaki učesnik učenik u eksperimentu,, predstavljajući jedinstveni privatni skup podataka i sistem mašinskog učenja. Postoji i globalno tržište, koje je rezultat eksperimenta kolektivnog učenja, gde model mašinskog učenja kolektivno obučavaju sami učenici. Sledeće, tu je Fetch.ai Blockchain koji podržava pametne ugovore koji omogućavaju koordinaciju i upravljanje na bezbedan i proveren način. Konačno, postoji decentralizovani sloj podataka zasnovan na IPFS-u koji omogućava da se težine mašinskog učenja dele između svih uključenih učenika.

Menjačnica: Coinbase

Vrednost kviza: 3$ FET token

Vreme isplate: Odmah nakon završetka kviza

Uslovi:

  1. Registrujte se na  Coinbase menjačnicu  (kliknite ovde)
  2. Uradite verifikaciju naloga
  • Kako da osvojim besplatno Fetch.ai (FET) kriptovalutu u vrednosti 3$:

Nakon što ste se registrovali i izvršili uspešno verifikaciju vašeg naloga, kliknite na: https://www.coinbase.com/earn/fetch/lesson/1

i pridružite se listi čekanja (waiting list)

Nakon što administracija Coinbase menjačnice izvrši proveru i potvrdu vašeg naloga, moći ćete da odgovorite na pitanja i osvojite besplatno Fetch.ai (FET) token u vrednosti 3$

Obaveštenje: Potrebno je određeno vreme da vam se otvori opcija za kviz

Odgovori:

1 – What can people create with Fetch.ai?

  • Software agents that automate tasks

2 – What’s one role of the FET token?

  • To power Fetch.ai agents

3 – What does Fetch.ai plan to support in the future?

  • Automated interactions with industries like travel and healthcare

Leave a comment