fbpx

Coinbase – Pitanja i odgovori | Osvoji Besplatno Rally (RLY) 3$ vrednosti

Rally (RLY) je protokol koji ima za cilj da omogući kreatorima da pokrenu sopstveni token i izgrade digitalnu ekonomiju oko svog rada. Na ovaj način, kreatori kao što su strimeri, umetnici, muzičari, igrači, sportisti ili uopšte kreatori sadržaja mogu da istražuju svoje zajednice i ponude prednosti i pogodnosti za zapošljavanje, zadržavanje i monetizaciju svojih pratilaca.

Rally (RLY) je platforma stvorena za kreatore i njihove zajednice da izgrade svoju nezavisnu digitalnu ekonomiju. Platforma je ugrađena sa funkcijama koje omogućavaju kreatorima, slavnim ličnostima, zajednicama i brendovima da objavljuju svoje javne tokene i NFT.

To je jedan od RLY mrežnih projekata sa mogućnostima najcentralizovanijih mreža koje koriste prednost živahne i nezavisne blokčejn ekonomije sa blokčejnom – Ethereum. Glavna misija Relija je da reši problem nastao gubitkom kontrole nad monetizacijom sadržaja i upravljanjem  zajednicom fanova.

Kako funkcioniše Rally (RLY) token?

Skup omogućava svakom kreatoru da stvori sopstvenu digitalnu ekonomiju oko svoje valute, stvarajući tako direktnu vezu između kreatora i zajednice koja je nezavisna od platforme. Kovanice za kreatore se izdaju u skladu sa krivom vezivanja žetona, linearnom krivom sa početnom cenom od 1% trenutne RLY cene za tek pušteni token. Koristeći ovaj mehanizam, RLY cena podržava valutu kreatora sa maksimalnom zalihom tokena od 21 milion dostupnih novčića kreatora. 5M se izdaju kao geneza vrednost i delimično se otkupljuju na tri godine.

Miting nudi nagrade za aktivnosti zajednice kao podsticaj za nagrađivanje zajednica stvaralaca koji aktivno učestvuju u platformi. Svaki vlasnik tokena zarađuje srazmeran deo nagrada zajednice, što znači da zajednica kao celina direktno ima koristi od aktivnosti svakog pojedinačnog člana. Jednostavno rečeno, nagrade se izračunavaju upoređivanjem ukupne imovine RLY valute u jednoj nedelji sa prosečnom podrškom u poslednje četiri nedelje. Korisnici se mogu pridružiti više zajednica i zaraditi nagrade širom platforme. Kreativni novčići takođe podležu kontroli toka, sa samo 5% ukupnog inventara bilo kog novčića u roku od 30 dana kvalifikovano za povlačenje.

Neki od najvrednijih novčića Relija imaju:

 • HLTH zajednica, valuta koja okuplja najinovativnije umove u zdravstvu za pokretanje kripto-zdravstvenih aplikacija.
 • Joe Pulizzi, osnivač The Tilt, medijske kompanije fokusirane na pomaganje kreatorima sadržaja da postanu preduzetnici sadržaja.
 • Keisuke Honda, bivši japanski fudbaler, trener i investitor.

Rally (RLY) karakteristike

Rally  stavlja zajednicu umesto kompanije: Pošto je to decentralizovana mreža, sve odluke donosi zajednica, u zajednici i za zajednicu.

Bezbedan je i čvrst: Rally (RLY) je uspostavio vrhunske talente u industriji sa preko 3 godine iskustva u stvaranju najnaprednije i najmoćnije bezbednosne infrastrukture.

Lako je rukovati i dugoročno se nagrađuje: ne zahteva nikakvo kriptografsko znanje za upravljanje, kupovinu ili prodaju. Ovo omogućava obožavaocima da kupuju novčiće za nekoliko minuta sa samo kreditnom karticom i bez naknade za platformu, dobijajući pristup i ekskluzivne pogodnosti sa svojim kreatorima.

Šta je kreator novčić?

Creator Coin je podskup inicijativa koja će omogućiti uticajnim ljudima da kreiraju sopstvenu vrstu kriptovalute, koja se može koristiti za nagrađivanje fanova i povećanje angažovanja.

To je oblik „Ekonomije slobodnog vremena“ gde ljudi dobijaju platu da igraju i grade karijere koje ranije nisu postojale. Ovo uključuje kreativce kao što su sportski sportisti, kospleeri, Jutjuberi, strimeri uživo i mnogi drugi.

Valuta kreatora je zasnovana na blokčejnu – njena tehnologija decentralizovanog odnosa je sigurna i transparentna i ne zahteva nikakvo tehničko znanje za korišćenje. Da bi olakšao usvajanje, koristi platformu Ethereum kao osnovu.

Ovi novčići se mogu brendirati po narudžbi za svakog kreatora i osnovni su blokovi u blokčejn paketu koji se lako koristi i koji će omogućiti kreatorima da otključaju bolji angažman i unovče svoje veštine.

Rally Developer API

Kao deo resursa Rally (RLY) mreže, Rally  Developer API-ji i ekosistem se aktivno razvijaju za upotrebu. Trenutno postoje tri načina za pristup podacima preko Rally API-ja:

 • Skup javno dostupnih GET poziva koji vraćaju informacije o kreatorovim novčićima koji postoje u sporednom lancu relija.
 • Webhook sistem koji može da obavesti vašu aplikaciju kada dođe do događaja u valuti određenog autora.
 • Oauth 2 sistem u kojem programeri mogu dozvoliti svojoj aplikaciji da se autentifikuje na nalogu Rally-a i na taj način dobiju pristup podacima naloga ili da izvršavaju radnje na svojim nalozima.
  RLY je zvanični token za upravljanje javnim uslugama RLYI mreže, koji omogućava vlasnicima Rally-a da glasaju o predlozima i politikama na nivou mreže. Može se povezati sa glavne Ethereum mreže na bočni lanac Rally-a jer je token ERC-20.

Ko su osnivači Rally-a (RLY)?

 • Bremner Moris je izvršni direktor Rally-a, odgovoran za podizanje svesti i usvajanje Rally-a među kreatorima, fanovima i kriptografskim zajednicama. Služio je kao kandidat CMO/CRO zajednice za projekat $ RLY, nadgledajući sve inicijative za ulazak na tržište pre nego što je postao izvršni direktor. Bremner je godinama radio za Patreon, gde je nadgledao razvoj Patreonove organizacije za ulazak na tržište.
 • Nick Millman, potpredsednik, fokusira se na sticanje kreatora i pomoć u proširenju Rally-a u nove i različite sektore i kreativne niše. Nik je započeo svoju karijeru kao korporativni advokat, dugogodišnji kripto entuzijasta i čvrsto vernik u decentralizaciju korumpiranih sistema nasleđa.
  Nik je ranije bio globalni direktor Tvitter Creator Partnerships, upravljajući velikim globalnim timom koji je odgovoran za sve odnose sa Tviter kreatorima i linijama poslovanja.
 • Kurt Patat je globalni komunikacijski lider Rally-a. On služi kao portparol i veza sa medijima dok vodi strategiju i implementaciju korporativnih komunikacija, odnosa sa medijima i društvenih medija.
  Kurt je bio YouTube-ov globalni lider u komunikaciji sa potrošačima i zabavi. Skoro deceniju je vodio nekoliko timova u Viacomu kao stariji potpredsednik / menadžer komunikacija za Paramount Network i CMT, kao i potpredsednik za komunikacije za MTV i Logo. Takođe je bio AOL-ov šef za potrošačke komunikacije.
 • Kris, on je potpredsednik proizvoda za Rally i vodi tim menadžera proizvoda, dizajnera i analitičara koji nadgledaju mogućnosti reli relija, strateški pravac i korisničko iskustvo.
  Kris je radio na Music for Twitch, vrhunskom servisu za striming uživo za kreatore. On je nadgledao razvoj nekoliko proizvoda namenjenih kreatorima za Twitch. Njegov najnoviji projekat bio je Soundtrack by Twitch, izvor muzike bez prava za strimere koji je brzo distribuirao milione sati muzike nedeljno.
 • Song je potpredsednik Rally Engineeringa. Više od 15 godina se bavi razvojem softvera. Vodila je tim za projektovanje reklama na platformi i za unos sadržaja u Pandora music. Takođe ima veliko iskustvo u radu sa e-trgovinom, digitalnim kuponima i igrama.

Što je Rally Token Differential (RLY)?

Miting je izgrađen na uverenju da su kreatori i njihove zajednice stvorili nešto tako jedinstveno i moćno i da zaslužuju da tu vezu održe. Skup stoga ne naplaćuje nikakve transakcije ili naknade za platformu kreatorima ili njihovim zajednicama. Za razliku od drugih visokorizičnih valuta, ima nizak uticaj na životnu sredinu, ne zahteva kriptografsko iskustvo i neprimetno se integriše sa platformama zahvaljujući svojim API-jima.

RLY token

RLY je token za pomoć i upravljanje mrežom sa maksimalnom snagom od 15 milijardi koja će biti puštena tokom osam godina. Vlasnici tokena mogu koristiti RLY da učestvuju u upravljanju, zarađuju nagrade deponovanjem RLYu fond za likvidnost i koriste ga za pretvaranje u valute kreatora i iz njih.

Distribucija RLYtokena je sledeća:

 • Početni investitori (15,3%): 4-godišnje sticanje prava i 12-mesečna blokada, ne mogu glasati u prvoj godini
 • Tim (14,2%): 4-godišnje sticanje prava i 12-mesečna blokada, ne može glasati prve godine
 • Savetnici (0,17%)
 • Operacije bočnog lanca (1%)
 • Nagrade zajednice (50%)
 • Trezor (3,3%)
 • Iskopavanje likvidnosti (2,3%)
 • Direktori i budući zaposleni (3,3%)
 • Ekosistem programera i tehnička partnerstva (5,0%)
 • Kreatori, brendovi i partnerstva u zajednici (6,4%)

Skup je prošao kroz prikupljanje sredstava u blagajni zajednice koja je prodala RLY196 miliona za skoro 35 miliona američkih dolara. Podležu izolaciji od 12 do 24 meseca. Dodatnih 22 miliona dolara prikupljeno je putem CoinList distribucije.

Gde kupiti Rally (RLY)?

Kriptovaluta RLY dostupna je na sledećim menjačnicama:

Rally (RLY) KVIZ

Menjačnica: Coinbase

Vrednost kviza: 3$ RLY tokena

Vreme isplate: Odmah nakon završetka kviza

Uslovi:

 1. Registrujte se na  Coinbase menjačnicu  (kliknite ovde)
 2. Uradite verifikaciju naloga
 • Kako da osvojim besplatno RLY kriptovalutu u vrednosti 3$:

Nakon što ste se registrovali i izvršili uspešno verifikaciju vašeg naloga, kliknite na: https://www.coinbase.com/earn/rally/lesson/1

i pridružite se listi čekanja (waiting list)

Nakon što administracija Coinbase menjačnice izvrši proveru i potvrdu vašeg naloga, moći ćete da odgovorite na pitanja i osvojite besplatno RLY token u vrednosti 3$

Obaveštenje: Potrebno je određeno vreme da vam se otvori opcija za kviz

Odgovori:

1 – What is Rally?

 • A decentralized network for launching social tokens

2 – Which of these is not a use of RLY?

 • Paying Ethereum transaction fees

3 – Which of the below is NOT how Val’s fans use ValCoin?

 • Buying Bitcoin

Leave a comment