fbpx

CoinMarketCap – Pitanja i odgovori | Osvoji Besplatno Solar (SXP) 20$ vrednosti

Kao deo rastućeg ekosistema decentralizovanih finansija (DeFi), Solar svojim korisnicima pruža širok spektar proizvoda i usluga. Solar-ova  Visa debitna kartica i DeFi aplikacija sa više sredstava omogućavaju vam trenutnu konverziju između kriptovaluta, fiat-a, kao i stabilnih valuta.
Od decembra 2020., aplikacija podržava četiri stabilne valute (USDT, USDC, BUSD i DAI) i dve fiat valute (USD i EUR). Usluga Visa debitne kartice kompanije Solarova Swipe kartica je trenutno dostupna u Evropi, a uskoro stiže i debitna kartica u SAD.
Svi Solar proizvodi su poboljšani izvornim SXP tokenom, koji služi kao decentralizovana digitalna valuta. Ova izvorna digitalna valuta služi za višestruku upotrebu u Solar ekosistemu.

Šta je Solar Token (SXP)?

Dok se mnogi DeFi tokeni smatraju spekulativim po prirodi, SXP prvenstveno služi kao uslužni token. On pokreće ceo Solar ekosistem. Pružajući korisnost vlasnicima tokena, postoje višestruki podsticaji za korišćenje ili držanje SXP-a.

Jedan od ključnih aspekata Solar ekosistema je njegova Swipe Visa debitna kartica. To nije prva niti jedina debitna kartica za kriptovalute koja postoji. Međutim, za razliku od sličnih projekata, korisnici ne moraju da ulože SXP da bi mogli da koriste uslugu debitne kartice.

Postoji nekoliko različitih verzija Solar debitne kartice. Iako držanje SXP nije uslov, vlasnici SXP tokena mogu da dobiju kartice višeg nivoa. Kartice visokog nivoa uključuju pogodnosti, kao što su pretplate na Netflix ili Spotify, bez naknada za inostrane transakcije i popuste preko Starbucks-a, Ubera, Apple Music-a i Airbnb-a.

Koje pogodnosti su dostupne zavisi od vašeg trenutnog SXP fonda uloženog u matičnu mobilnu aplikaciju. Ako želite da dobijete više informacija o različitim nivoima debitnih kartica, pogledajte ovu stranicu.

Ako želite da saznate više o SXP tokenu, posetite ovu stranicu.

Sajt: CoinMarketCap -> Klikni za registraciju <- invite kod:PVHALDWI

>>Link do kviza <<

Iznos nagrade: 20$ ili 13.9 Solar (SXP) novčića  + 50 CoinMarketCap Diamonds

Vreme isplate: do 30 dana od trenutka kad zatvore nagradni kviz

Napomena : Samo 69,541 Solar  (SXP) tokena je dostupno, vrednosti oko $100,000. Nasumično biranje pobednika, ali ako ste među prvima rešili tačno kviz, ne brinite, sigurno ste osvojili besplatne tokene.

Uslovi:

  1. Registrujte se i ulogujte se na CoinMarketCap invite kod: PVHALDWI

  2. Registrujte se na Binance menjačnicu (klikni ovde za registraciju)

Kako osvojiti besplatno Solar (SXP) kriptovalutu:

Odgovori:

Solar’s governance is set up as:
A fully decentralized autonomous organization (DAO)

What innovations will Solar support within its ecosystem?
All of the above

How are node operators chosen?
Based on votes by coin holders

What is the native coin of the Solar network?
SXP

What happens to transaction fees?
90% of fees are burned. The remaining 10% is earned by node operators

How does Solar help to ensure a sustainable blockchain future?
Solar uses a highly energy-efficient consensus mechanism for its own blockchain and native coin.

Solar’s platform is
Open source on Github

What is a delegate?
A node operator, who secures the network by validating transactions and minting new blocks.

Ukoliko ste uspešno odgovorili na pitanja, prateći naše odgovore, pretposlednji korak u kvizu je da dodate $SXP token na Listu Praćenja (Watchlist)

Idite na: https://coinmarketcap.com/currencies/sxp/ i kliknite na malu zvezdu koja se nalazi odmah pored imena tokena.

Kako bi dodali link vaše liste za praćenje u zadnji korak kviza, potrebno je da kliknete gore desno na Watchlist, ili možete direktno na link: https://coinmarketcap.com/watchlist
zatim sa desne strane ćete videti tri tačke (…More)  kliknite tu i dozvolite da watchlist (lista praćenja) bude na Public.

Srećno!

Leave a comment