fbpx

CoinMarketCap – Pitanja i odgovori | Osvoji Besplatno NFTb 5$ vrednosti

Šta je NFTb?

NFTb je osnovao Aleksij Fedorov, preduzetnik iz Ukrajine. Međutim, NFT tržište funkcioniše kao platforma kojom upravlja zajednica sa preko 50.000 članova zajednice, prema podacima Telegrama i drugih grupa društvenih medija koje pripadaju platformi.

NFTb podržavaju neke od najuticajnijih firmi rizičnog kapitala u kripto prostoru sa poput Binance Accelerator programa koji ubrizgava kapital u razvoj platforme. Prema izveštajima, drugi investitori kao što su Spark Digital, Rarestone Capital i Nekt Ventures uložili su 200.000 dolara u početni krug NFTb-a.

Iako se NFT-ovi u poslednje vreme zagrevaju, još uvek se smatra da je u početnoj fazi, a mejnstrim korisnici i dalje eksperimentišu na svojim slučajevima korišćenja, slično ranoj iteraciji platformi društvenih medija. NFTb nastoji da bude pionir u NFT prostoru sa ponudom jedinstvenih, brzih i visokih performansi, uz mogućnost da kreatori doniraju deo svoje zarade u dobrotvorne svrhe uz svaku transakciju.

Još jedna karakteristika po kojoj se NFTb izdvaja od konkurencije je njegovo dvostrano tržište za kreatore i kolekcionare digitalne umetnosti, čime se ulaže u rastuću zajednicu kreatora i kolekcionara.

Ubuduće, NFTb nastoji da se proširi na NFT tržište koje omogućava međulančane razmene NFT-ova kroz proročište koje omogućava instrumente za otkrivanje cena za sofisticirano NFT trgovanje. Sa BSC-om kao centralnom tačkom likvidnosti, NFTb je postavljen da olakša likvidnost NFT-a u nizu, a da ne pominjemo lansirnu platformu za projekte vezane za NFT.

Ceo poslovni model NFTb-a zasnovan je na snazi njegove zajednice. Izvorni token platforme NFTB će rasti u vrednosti sa rastućom zajednicom kreatora i kolekcionara, ubirajući nagrade od funkcionalnosti platforme.

Sajt: CoinMarketCap -> Klikni za registraciju <- unesite kod: PVHALDWI

>>Link do kviza <<

Iznos nagrade: 5$ NFTb

Vreme isplate: do 30 dana od trenutka kad zatvore nagradni kviz

Napomena : Samo 10 000 nagrada je dostupno. Nasumično biranje pobednika, ali ako ste među prvima rešili tačno kviz, ne brinite, sigurno ste osvojili besplatne kriptovalute.

Uslovi:

  1. Registrujte se i ulogujte se na CoinMarketCap: unesite kod: PVHALDWI

  2. Registrujte se na Binance menjačnicu (klikni ovde za registraciju)

Kako osvojiti besplatno NFTb kriptovalutu:

Odgovori:

1 – Which blockchain is NFTb built on?

Binance Smart Chain

2 – What is NFTb?

A DeFi platform for Creators

3 – What is the purpose of the $NFTB token?

All of the above

4 – How do NFTs unlock value for creators?

All of the above

5 – What products do NFTb offer?

All of the above

6 – Does NFTb offer local communities to connect with local artists and NFT connoisseurs?

Yes

7 – Did you visit the NFTb’s NFT Market Place?

Yes!

Ukoliko ste uspešno odgovorili na pitanja, prateći naše odgovore, pretposlednji korak u kvizu je da dodate NFTb token na Listu Praćenja (Watchlist)

Idite na: https://coinmarketcap.com/currencies/nftb/ i kliknite na malu zvezdu koja se nalazi odmah pored imena tokena.

Kako bi dodali link vaše liste za praćenje u zadnji korak kviza, potrebno je da kliknete gore desno na Watchlist, ili možete direktno na link: https://coinmarketcap.com/watchlist
zatim sa desne strane ćete videti tri tačke (…More)  kliknite tu i dozvolite da watchlist (lista praćenja) bude na Public.

Sledeći, što je i poslednji korak kviza je da unesete wallet adresu na koju će vam stići besplatna kriptovaluta NFTb.
Potrebno je da unesete svoju BEP-20 adresu i to je to. Naša preporuka je da koristite MetaMask wallet.

Pogledajte uputstvo kako instalirati i povezati Metamask sa Binance Smart Chain mrežom.

Srećno!

Leave a comment