fbpx

Elon Musk kaže da će nastaviti da podržava i kupuje Dogecoin uprkos tužbi i bear marketu

Osnivač i direktor Tesle (NASDAQ:TSLA) i SpaceX-a, Elon Musk, ponovio je svoju izjavu da nastavlja da kupuje Dogecoin (DOGE) nakon samo nekoliko dana nakon što je tužen zbog podrške ovoj meme kriptovaluti.

Elon Musk-u stigla tužba zbog podrške Dogecoin-u

Keith Johnson je u četvrtak podneo tužbu od 258 milijardi dolara protiv Elona Muska zbog promovisanja „Dogecoin Crypto Pyramid Scheme“. Johnson procenjuje da su investitori izgubili oko 86 milijardi dolara od investiranja u ovu meme kriptovalutu i želi da dobije nadoknadu i dodatnih 172 milijardi dolara za štetu.

elon musk dogecoin

Uprkos tužbi i negativnom trendu koji je uklonio više od 60% globalne kapitalizacije tržišta kriptovaluta, Musk je potvrdio da će nastaviti da kupuje i podržava Dogecoin meme kriptovalutu.

U nedelju je samoproglašeni DogeFather objavio na Tviteru da će nastaviti da podržava DOGE. Odgovarajući na Altcoin Gordon, Musk je potvrdio da će nastaviti da kupuje Dogecoin. Musk je objavio na Tviteru:

I am

— Elon Musk (@elonmusk) June 19, 2022

Od objave tvita Musk-a, Dogecoin (DOGE) je porastao za više od 12% i dostigao maksimalnu cenu od 0,06247 dolara pre nego što je pao na 0,06 dolara.

Zašto bi trebalo da vas brine

Musk-ova neumoljiva podrška Dogecoin-u proizilazi iz njegovog uverenja da je ovaj meme novčić superiorniji od Bitcoina zbog bržeg vremena obrade i nižih troškova transakcije.

Leave a comment