fbpx

Korisnik DecentWorld-a zaradio milion dolara od NFT trgovine u jednom danu

Bila je to luda nedelja za DecentWorld. U roku od dva dana od pokretanja njihove platforme, korisnici su već zaradili milione od NFT trgovanja, postigavši neviđene brojke prodaje u tako kratkom vremenskom periodu. Korisnik po imenu YB46 je zaradio preko milion dolara prodajom svog NFT-a South Las Vegas Boulevard“  drugom korisniku poznatom kao SomneukChina, koji je kupio digitalnu ulicu za 1,25 miliona dolara.

Iz zvaničnih podataka se vidi da je ova Elite Street u Las Vegasu kupljena 5. marta 2022. godine za 150.000 dolara ili 600.000 DWRLD. Korisnik YB46 je trenutno Magnate nivo-u na DecentWorld-u i poseduje neverovatnih 18,777,912 DWRLD. Korisnik YB46 takođe već ima šest kompletiranih NFT kolekcija.
Da se podsetimo, DecentWorld je uspešno lansirao svoje kolekcije pre ne više od nekoliko nedelja, zbog toga se smatra da je ovo veoma veliki uspeh.

Korisnik, koji je kupio Južni Las Vegas Bulevar, poznat je kao SomneukChina. Prema statistici, ovo je prva kupovina na DecentWorld metaversu, napravljena posebno preko njegovog novootvorenog marketa. Južni Las Vegas Bulevar u Sjedinjenim Državama kupljen je za ogromnih 1.250.000 dolara ili 5.000.000 DWRLD. Ova Elitna ulica označava ključni trenutak za DecentWorld metaverse jer trenutno ova kupovina čini zvanično najvrednijim NFT sredstvom na platformi.

decentworld

Jun je bio mesec pun iznenađenja za DecentWorld zbog neverovatnog uspeha njihove kolekcije virtuelnih ulica NFT-a. U prvoj nedelji od početka prodaje, prodato je skoro hiljadu virtuelnih ulica NFT-a, vrednosti pet miliona dolara. 75 kolekcija je potpuno prodato i ulaganje u njih je donelo dobit od 50% za njihove vlasnike. Trenutno je ukupan broj prodanih virtualnih ulica NFT-a 4.400, skoro duplo više nego pre dva meseca. Ovaj uspeh je pokazao ogroman potencijal za DecentWorld i njihove NFT kolekcije.

Još jedan način za ostvarivanje prinosa

Do sredine juna, korisnici DecentWorld-a su mogli da istraže samo glavnu karakteristiku projekta, njegovu geografsku mapu od 18,5 miliona digitalnih ulica –  replike stvarnih ulica iz celog sveta.

Međutim, predstavljanjem svih NFT kolekcija je dalo korisnicima mogućnost da ostvaruju prihode kroz kreiranje i stake-ovanje ulica što je promenilo igru. Pored više od 700 prodatih ulica NFT kolekcije, 23 ekskluzivne NFT imovine elitnog nivoa su kupljene za neverovatnih 4,7 miliona dolara.

Sada tim DecentWorld pruža korisnicima platforme dodatnu priliku da se fokusiraju na ličnu trgovinu i iskoriste prednosti prodaje retkih NFT-a iz ove kolekcije.

„Slobodno tržište je u suštini ono što pokušavamo da izgradimo na našoj platformi. Takođe želimo da omogućimo našim korisnicima da još više iskoriste svoja sredstva. Na primer, oni koji se još uvek odlučuju da li da zaključaju svoje NFT-ove ulaganjem putem stake-ovanja, sada mogu da „nateraju“ svoje NFT imovine da rade za njih na druge načine. Recimo da ste kupili ekskluzivnu NFT ulicu koja je deo kolekcije „Paris Unique“. Drugi korisnik koji možda traži baš tu ulicu sada može da je kupi od vas. Vrednost te ulice odmah postaje veća od one koju ste prvobitno platili“, objasnio je tim DecentWorld-a.

Što je ulica ekskluzivnija, to je u više kolekcija zastupljena i veća je potražnja za njom na marketu. Kreatori platforme napominju da će ista logika biti primenjena i na ostale kolekcije koje će uskoro igrati ulogu nezavisnih NFT-ova.

Nova šansa za one koji su propustili priliku

Postoje dobre vesti za one koji nisu mogli da odrade prvu pre-sale kupovinu ove kolekcije, jer će moći da se uključe tokom druge⁠—zaista, tim DecentWorld-a je potvrdio da će kolekcije biti ažurirane novim gradovima tokom svakog kvartala .

U međuvremenu, korisnici mogu da „izvide“ šta prodaju drugi članovi zajednice DecentWorld-a, da licitiraju za svoju željenu imovinu i da se pripreme za sledeću objavu kolekcije,  kupovinom više uličnih NFT-ova na drugim potencijalnim lokacijama.

Odlučili smo da uskoro pokrenemo sekundarni market jer želimo da imamo živahno tržište i korisnike koji su uzbuđeni zbog daljih izdanja, željni da postignu više. Na ovaj način omogućavamo našim korisnicima da komuniciraju jedni sa drugima dok traže sredstva, kao i da imaju koristi od tih interakcija“, podelili su kreatori.

DecentWorld planira da kontinuirano uvodi sve atraktivnije funkcije kako bi zabavljao svoju publiku. Mapa projekta je prepuna novih izdanja zakazanih za ovu godinu. Nešto što već imaju u planu je: otvaranje prvog DecentWorld 3D okruženja – Downtovw Dubai opremljen multiplayer-om i interaktivnim kanalima za razmenu poruka; 3D Building NFT prodaja i još mnogo toga.

O DecentWorld-u

DecentWorld je švajcarska metaverse platforma za digitalne nekretnine izgrađena na blokčejn tehnologiji za uvođenje web3 iskustva sledeće generacije. Platforma omogućava članovima da kupuju i trguju digitalnim uličnim NFT-ovima, koji se zatim mogu kombinovati u kolekcije. Kompletirane i stake-ovane kolekcije imaju dodatnu vrednost jer stvaraju prihod koji se isplaćuje vlasniku. Koristeći najsavremenije bezbednosne funkcije, DecentWorld se takođe zalaže za poverenje i transparentnost u industriji blokčejna.

Da biste u potpunosti istražili DecentWorld metaverse, posetite: www.decentworld.com

Leave a comment