fbpx

Mariah Carey objavila da ulaže u kriptovalute

Pevačica Mariah Carey je objavila na svom instagram profilu da je sklopila partnersvo sa menjačnicom Gemini, čiji su vlasnici braća blizanci Kameron i Tajler Vinklvos.

Keri je objavila video na svom Instagram profilu koji broji oko 10 miliona pratilaca, gde je otkrila da ulaže u BTC preko njihove platforme.

Ali ono što je najviše privuklo pažnju fanova je njen referral kod uz pomoć koga bilo ko da se registruje na menjačnicu, dobija bonus dobrodošlice u vrednosti od 20 dolara.

U objavi je takođe naglasila da nema limita u kupovini kriptovaluta putem njihove menjačnice, i da to zavisi sve od kupovne moći korisnika, te da ne moraju da kupe ceo bitkoin ukoliko ne žele, mogu samo deo bitkoina, a minimalni limit za to je 5 dolara.

geminiSve više poznatih ličnosti ulazu u kriptovalute!!

Ranije ove godine videli smo kako Kim Kardashian Vest privlači gnev investitora nakon što je podržao Ethereum.

Međutim, istraživanje Morning Consulta pokazalo je da svakodnevni investitori zaista obraćaju pažnju na sponzorisane postove koje izdaju A-listeri, pri čemu je 20% ispitanika reklo da bi ih to ubedilo da ulože u digitalnu imovinu.

Moglo bi se reći da njeno odobrenje nije blagovremeno, jer dolazi kada je Bitkoin na ivici dostizanja rekordnih vrednosti.

To bi moglo dovesti do toga da se brojni neiskusni investitori odluče za ulaganje što bi moglo dovesti do novog ATH.

Leave a comment