fbpx

Coinbase – Pitanja i odgovori | Osvoji Besplatno Clover Finance (CLV) 3$ vrednosti

Clover Finance (CLV), ili jednostavno Clover, je blokčejn operativni sistem. Obezbeđuje infrastrukturu blockchain-a na jednom mestu, laku za korišćenje i framework kompatibilan sa Ethereum virtuelnom mašinom (EVM) za aplikacije zasnovane na supstratu.

Clover Finance, još jedan izdanak Polkadot parachaina zasnovanog na supstratu, ima za cilj premošćivanje jaza u kompatibilnosti prilikom izgradnje i rada na blok-čejnovima.

Projekat je osnovan u maju 2020., a glavna mreža Clover Finance je pokrenuta u julu 2021.

Ko su osnivači Clover Finance-a?

Osnovni osnivači projekta Clover su Viven Kirbi, Norelle Ng i Burak Keceli. Kirbi, iskusni planer resursa preduzeća, vodi projekat Clover Finance-a. Prethodno je radio sa AKSSource kao arhitekta Microsoft Dinamics-a.

Norelle Ng, rukovodilac operacija Clover Finance je iskusni stručnjak za blokčejn sa iskustvom u interakciji između ljudi i računara. Radila je kao savetnik za Bithumb Global i Guru Online AdBeiond (Group) Limited, kao i rukovodilac za odnose sa klijentima u Amber Grupi.

Kečeli, koji trenutno služi kao tehnološki vođa Clover Finance, je priznati kompjuterski programer. Započevši svoje putovanje sa 10 godina, Burak je kreirao MBO igre, kao i Stakk – platformu za trenutno prekogranično plaćanje.

Šta Clover Finance čini jedinstvenim?

Clover Finance je dizajniran da ponudi više od jedne usluge korisnicima, izgrađen je kao blokčejn operativni sistem. Mreža sadrži sloj za skladištenje, sloj pametnog ugovora, sloj DeFi protokola i sloj eApp.

Clover mreža pruža punu uslugu unakrsnog lanca decentralizovanih finansija (DeFi). Pruža besprekoran portal za sve, uključujući početnike u svetu DeFi-ja. Sa Clover-om, programeri ne samo da mogu lako da kreiraju i koriste DeFi, već mogu da kreiraju i decentralizovane aplikacije (DApps) koje rade na blok-čejnovima.

Njegov sloj eApp (spoljna aplikacija, evolucija dApps) omogućava programerima da neprimetno primenjuju svoje eApps bez korišćenja drugih virtuelnih mašina ili mrežnog propusnog opsega.

Clover dozvoljava prenosiocima u transakciji da deluju u ime pošiljaoca i mogu da pokriju naknade za gas u osnovnoj valuti dok primaju nadoknadu u denominiranom sredstvu. Tamo gde se ovo primenjuje, transakcione naknade se odbijaju od transakcijskih sredstava.

Mreža takođe ima raspored naknada za gas zasnovan na identitetu. Ovo omogućava čestim korisnicima da plaćaju nižu naknadu za gas u zavisnosti od toga koliko često koriste mrežu.

Koliko je Clover Finance mreža sigurna?

Clover Finance je otvoren projekat o kome zajednički odlučuje cela zajednica. CLV token je višenamensko sredstvo u ekosistemu Clover Finance. CLV se koristi za potrebe upravljanja i za glasanje o nadogradnji sistema.

Vlasnici CLV tokena mogu da imenuju validatore čvorova na mreži koristeći primenu jednim klikom. Imenovanje validatora se vrši korišćenjem sloja konsenzusa proof-of-stake (PoS), što znači da vlasnici mogu da ulože svoje CLV tokene da bi potvrdili transakcije na infrastrukturi validatora mreže Clover.

Clover sistem je nepoverljiv jer ne postoji centralizovani upravnik. Substrate framevork i Polkadot parachain tehnologija koju je usvojio Clover dodaju dodatnu sigurnost kao i brzinu transakcija Clover mreži.

Menjačnica: Coinbase

Vrednost kviza: 3$ CLV token-a

Vreme isplate: Odmah nakon završetka kviza

Uslovi:

  1. Registrujte se na  Coinbase menjačnicu  (kliknite ovde)
  2. Uradite verifikaciju naloga
  • Kako da osvojim besplatno Clover Finance (CLV) kriptovalutu u vrednosti 3$:

Nakon što ste se registrovali i izvršili uspešno verifikaciju vašeg naloga, kliknite na: https://www.coinbase.com/earn/clover-finance/lesson/1

i pridružite se listi čekanja (waiting list)

Nakon što administracija Coinbase menjačnice izvrši proveru i potvrdu vašeg naloga, moći ćete da odgovorite na pitanja i osvojite besplatno CLV token u vrednosti 3$

Obaveštenje: Potrebno je određeno vreme da vam se otvori opcija za kviz

Odgovori:

1 – What can developer build with Clover Finance?

  • Dapps with cross-chain compatibility

2 – What can you use to interact with Dapps?

  • Clover Finance Wallet

3 – Clover finance wants to increase the usefulness and accessibility of …

  • DeFi

Leave a comment