fbpx

CoinGecko – Pitanja i odgovori | Osvoji besplatno KyberSwap – KNC token $10 vrednosti

Šta je Kyber Network (KNC) ?

Kyber Network je onlajn protokol za likvidnost koji agregira likvidnost iz različitih izvora kako bi obezbedio sigurne i trenutne transakcije u bilo kojoj decentralizovanoj aplikaciji (DApp). Glavni cilj Kyber mreže je da omogući DApp-ovima, decentralizovanim berzama (DEXs) i drugim korisnicima lak pristup liquidity pool-ovima koji obezbeđuje najbolje stope.

Sve transakcije na Kyber mreži su povezane, što znači da se mogu lako verifikovati korišćenjem bilo kog Ethereum pretraživača blokova. Projekti se mogu nadograditi na KyberSwap-u da bi se iskoristile prednosti svih usluga koje nudi protokol, kao što su trenutno poravnanje tokena, agregacija likvidnosti i fleksibilan poslovni model.

Kyber nastoji da reši problem likvidnosti u decentralizovanoj finansijskoj industriji (DeFi) omogućavajući programerima da grade proizvode i usluge bez brige o likvidnosti.

Kyber Network Crystal (KNC) je token usluge koji je „lepak koji povezuje različite zainteresovane strane u cyber ekosistemu“. Vlasnici KNC-a mogu uložiti (stake-ovati) svoje tokene u KyberDAO kako bi pomogli u upravljanju platformom – i zaradili nagrade za ulaganje u Ethereum (ETH). Oni takođe određuju nagrade koje pružaoci likvidnosti (LP) dobijaju na platformi.

Ko si osnivači Kyber Mreže?

Kyber mreža je započela svoj razvoj 2017. godine i izgrađena je na vrhu Ethereum blockchaina. Projekat su osnovali Loi Luu, Victor Tran i Yaron Velner, a trenutno sedište se nalazi u Singapuru.

Luu je istraživač blokčejna i konsultant za različite blokčejn projekte. Razvio je Oyente, prvi bezbednosni analizator otvorenog koda za Ethereum pametne ugovore i suosnivač je SmartPool-a sa drugim decentralizovanim projektima.

Viktor Tran je stariji inženjer i administrator Linux sistema. Bio je glavni tehnički direktor u kompaniji Clixy i 24/7 Digital Group, kao i programer nekoliko projekata u Vijetnamu.

Yaron Velner je trenutni izvršni direktor B.Protocol-a, decentralizovanog protokola koji apsorbuje likvidnost, i bio je postdoktorski istraživač. U oktobru 2019. Velner je dao ostavku na mesto generalnog direktora kompanije Kyber.

Kyber tim se takođe sastoji od nekoliko izvršnih savetnika, inženjera i dizajnera. Prema zvaničnom LinkedIn profilu, kompanija ima preko 50 zaposlenih – od kojih je većina sa sedištem u Vijetnamu ili Singapuru.

ŠTA ČINI KIBER MREŽU JEDINSTVENOM?

KyberSwap je prvi alat koji omogućava svakome da odmah zameni tokene bez potrebe treće strane, kao što je centralizovana razmena. Jedinstvena arhitektura Kiber-a je dizajnirana da bude prilagođena programerima, što omogućava da se protokol lako integriše sa aplikacijama i drugim protokolima zasnovanim na blokčejnu.

Kyber mreža koristi različite vrste rezervi koje sadrže skup sredstava koja se koriste za obezbeđivanje likvidnosti – to su u osnovi pametni ugovori koji kontrolišu kako se određuje cena sredstva (npr. korišćenjem izvora cene ili algoritamski). KyberSwap se može integrisati sa drugim decentralizovanim berzama i zajedničkim fondovima likvidnosti. Rezerve plaćaju naknade KNC-u koje se spaljuju ili koriste za nagrade.

U julu 2020, Kiber je pokrenuo svoj program decentralizovane autonomne organizacije (DAO), koji omogućava vlasnicima KNC tokena da učestvuju u upravljanju mrežom glasanjem o važnim predlozima. Sajber zajednica je velika i sastoji se od širokog spektra programera, između ostalih članova napredne DeFi industrije.

Kyber-ov dizajn celog lanca omogućava protokolu da održi potpunu transparentnost i proverljivost. Platforma tvrdi da je najkorišćeniji DeFi protokol na svetu.

Kako osvojiti KNC token BESPLATNO?

 

  1. Prvo je potrebno da dobijete aktivacioni kod, tako što ćete posetiti stranicu: https://www.coingecko.com/account/rewards/learn-earn-about-kyberswap?locale=en
  2. Nakon claim-ovanja nagrade, dobićete aktivacioni kod. Kliknite na: https://landing.coingecko.com/earn/what-is-kyberswap/ i pratite dalja upustva:
  • pogledajte video koji se nalazi na toj stranici
  • odradite minimalan swap/trade na KyberSwap platformi
  • odgovorite na pitanja iz kviza (odgovori se nalaze ispod ovog teksta)

 

Odgovori za kviz CoinGecko – Learn & Earn – KyberSwap
1. What is KyberSwap?

DEX aggregator that provides the best rates for traders, while allowing liquidity providers to earn more with high capital efficiency and liquidity mining

2. Why should you use KyberSwap over typical DEXes/AMMs?

All of the above

3. Which blockchains/networks are KyberSwap currently on?

Ethereum, Polygon, Binance Smart Chain (BSC), Avalanche, Fantom, Cronos, and soon Aurora/NEAR

4: Why is KyberSwap more reliable and secure?

Open source and audited by ChainSecurity, insured up to $20 Millions by Unslashed Finance

5. Unesite vaš twitter username: @
6. Unesite vaš discord username
7. Unesite Polygon adresu wallet-a

 

Poslednji korak je da nakon 10 dana od zavšetka kviza, posetite stranicu: https://kyberswap.com/swap  i kliknete na Claim your rewards.

Leave a comment