fbpx

Šta je Sweatcoin i kako Sweatcoin zarađuje?#MoveToEarn

Da li ste ikada pomislili da možete zaraditi hodajući? Ako je vaš odgovor “ne”, prevarili ste se.

#MoveToEarn – trenutno novi trend u kripto svetu. Kako vreme prolazi, pojavljuje se sve više takvih aplikacija, a trenutno ćemo objasniti šta je SweatCoin. Sweatcoin ne broji samo vaše korake, već i dodeljuje novčiće koje možete da menjate za razne stvari iz njihovog shop-a.

SweatCoin aplikacija vam pruža mogućnost da zaradite coin-e hodanjem. Ono što u čemu se razlikuje od drugih aplikacija je to što do sad sve što ste zaradili, mogli ste se menjati za razne nagrade, proizvode, digitalne usluge i slično. Ali, od ovog leta će biti drugačije, jer izlazi njihov token  SWEAT , što znači da će svi korisnici  u razmeri 1:1 dobiti tokene. Ako ste npr. imali 200 njihovih coin-a, kad izadje valuta, to će značiti da imate 200 Sweat tokena. Samu vrednost tokena još uvek ne znamo, ali ostaje nam da hodamo i skupljamo coine, te kad dođe vreme da ih zamenimo.

Kako funkcioniše Sweatcoin?

Svi do sad imamo pametne telefone, a i aplikacije u svom telefonu, kao što su GoogleFit, Huawei health, Samsung health, i druge..Te aplikacije uglavnom vam broje korake i mere pređenu razdaljinu, otkucaje srca itd.. Mnogi sportisti koriste i satove ili fitnes narukvice za to kao dodatak.

I SweatCoin je jedna vrsta fitnes aplikacije, ali sa kojom možete zaraditi jer vam broji korake i zauzvrat daje novčiće. Upravo ta mogućnost je uticala na mnoge ljude da se “pokrenu” i ujedno i zarade nešto novca.

Hodajući, Sweatcoin aplikacija generiše svoje novčiće koje možete za sada zameniti samo za dolare ili neku od nagrada. Za svakih 1000 koraka, dobijate oko 1 sweatcoin.

Trenutna vrednost Sweatcoina je 20 za 1 dolar, što znači 1$= 20 sweatcoins= 20 000 koraka. Što znači, da biste zaradili 1 dolar sa sweatcoin-om, potrebno je da pređete 20 000 koraka. Međutim, postoji nekoliko načina da dobijete brže i više coina.

Kako i na koje načine možete zaraditi dodatne SweatCoine?

U aplikaciji se nalaze tri načina za dobijanje SweatCoina:

  • Dnevni bonus.

Ovo je izvlačenje na koje imate pravo tri puta svakog dana. Svaki pokušaj nam pruža mogućnost da osvojimo 0 do 1000 sweatkoina. Klikom na ponudu, otvara se reklama, ne duža od 30 sekundi koju moramo ispratiti do kraja. Potom se vrti spin gde osvajamo nekoliko sweatcoina. Prvi pokušaj je otključan, a da bi probali drugi i treći, moramo preći 500 i 1000 koraka. Znači, ako danas pređemo 1000 koraka, imamo otključana sva tri pokušaja. Korisnici na taj način uglavnom osvoje između 7 do 10 sweatcoina.

  • Dnevni dupli koraci.

Svakog dana imate mogućnost da uključite boost koraka na 20min. Tih 20min vam se koraci broje duplo, pa samim tim možete zaraditi i više sweatcoina.

  • Preporučite aplikaciju prijateljima

Sweatcoin, kao i mnoge druge aplikacije ima svoj referral program, gde dobijate coine tako što aplikaciju preporučujete drugim ljudima.

Svaki korisnik dobija svoj invite link, koji može da pošalje svom prijatelju preko poruke ili da podeli na društvenim mrežama. Za svaku registraciju preko vašeg linka, dobijate 5 SweatCoina.

  • Premium paket

Ukoliko želite, možete uključiti i premium opciju, koja košta trenutno 24.99 eura za godinu dana, i automatski vam se dupliraju svi koraci, što znači kad koristite boost 2x, dobijate četiri puta više sweatcoin-a nego inače.

 

Gde i kako da potrošite zarađene Sweatcoine?

U okviru aplikacije postoji online prodavnica, gde za sweatcoine možete kupiti neke proizvode, fitness opremu, parfeme, programe treninga, ostvariti dodatne popuste za određene usluge i slično. Takođe, postoje i dnevne aukcije na kojima možete učestvovati sweatcoinima umesto novcem. Sweatcoin možete da darujete u dobrotvorne svrhe, za beskućnike, decu, životinje, šume, prirodu…Ipak, najprimamljivija opcija je da ga unovčite. Isplata je ranije bila moguća putem PayPala, ali tek kada ostvarite oko 1000 dolara. Međutim, ova opcija je od skoro ukinuta, ZAŠTO? pa zbog toga što je najavljeno da početkom septembra izlazi njihov token pod nazivom “SWEAT”. S’toga svi novčići koje posedujete biće konvertovani u Sweat tokene u razmeri 1:1. Vrednost Sweat tokena još uvek ne znamo, ali nadamo se da će biti uspešan projekat, jer jako pozitivno je to što će token biti kreiran na NEAR protocol blokčejn mreži

Započnite skupljanje SweatCoina već danas – PREUZMI APLIKACIJU I REGISTRUJ SE!

klikni na sliku i registruj se (dostupno za Android i Apple uređaje)

Leave a comment