fbpx

Eminem i Snoop Dog objavili pesmu sa “Bored Ape” NFT animiranim likovima

Nakon samo godinu ipo dana od žestoke svađe između Snup Doga i Eminema u prilici smo da vidimo njihovu novu zajedničku pesmu u kojoj su prikazani kao likovi iz Bored Apes NFT kolekcije.

Eminem je 24. juna tvitovao da će biti objavljena nova pesma pod nazivom “From The D 2 The LBC”. Ovo je ujedno singl pesma napravljena u stilu stripa sa dva crtana majmuna koji predstavljaju Snoop Dog-a i Slim Shady-a i njihovu povezanost sa NFT kolekcijom “Bored Ape Yacht Club (BAYC). Zatim je ubrzo objavio još jedan tweet u kojem reklamira istoimeni muzički video spot.

Ove dve hiphop legende ponovo su se ujedinile kako bi objavile novi muzički spot za svoje fanove. Ovog puta, predstavili su Bored Ape Yacht Club (BAYC), kolekciju NFT-a izgrađenu na Etherium blockchain-u.

Pesma pod nazivom “From The D 2 The LBC”, novi muzički video spot, prikazuje Eminema i Snoop Dog-a kao
animirane likove majmuna. Producenti spota su 1st AMENDMENT i Young California, u saradnji sa BAYC.

U refrenu pesme se spominju rodni gradovi – Detroit i Long Beach.

“Put your doobies high if you reside in 213, let’s see them blunts raised / Whether you east side or west side of the 313, let’s see them guns blaze.”

Nakon toga se prikazuju scene Eminema i Snoop Dog-a dok repuju svoje stihove i pretvaraju se u animirane avatare u stilu Bored Ape-a.

Moramo napomenuti da su Eminem i Snoop Dog već odavno u svetu NFT-a. Eminem je ne tako davno kupio NFT preko OpenSea NFT prodavnice za 462 000$ i tako postao član Bored Ape Yacht kluba.

U aprilu je Snoop Dog najavljen kao glavni investitor u projektu “MoonPay” zajedno sa VIP ličnostima poput Justin Bieber-a, Bruce Willis-a i Ashton Kutcher-a.

MoonPay je takođe objavio partnerstvo sa “Dogg’s Death Row Records” kako bi kreirali svoju NFT prodavnicu.

Leave a comment